Isac Oliver

Full fart idag

Idag var det dags för Isac att gå tillbaka till förskolan efter ett långt sommarlov. Ny förskola också. Isac trivdes från första stund. Jag som hade tänkt stanna hela dagen idag om det behövdes, kände ganska snart att jag kunde bege mig hemåt igen. Jag har gått nästan en mil sammanlagt idag, vilket också känns bra. Snacka om bra träning. Om du frågar mig vad jag tycker i vinter kan jag inte lova att det kommer kännas lika peppande dock!

Isac blev trött och ville bli buren. Min lösning: att sätta Isac i liggdelen. Funkade finfint! Vi har köpt en syskonvagn, men den har ingen liggdel. Den kommer dock komma till användning så snart Oliver inte behöver sin liggdel.

Efter förskolan blev det ett snabbt mellanmål innan vi mötte upp Louise&Alvin på Aludden. Killarna smaskade på glass, Oliver sov och jag njöt av att det var hyfsat svalt. Dejten avslutades med lite lek på stora lekplatsen. Vilket var så kul för killarna att vi bestämde ny lekdejt nästa vecka. När blev de så stora?! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge