Bröllopet

Fru i ett halvår

Jag har haft all fokus och all min tankeverksamhet inställd på inskolningen och onsdagens möte, och har glömt att skriva om att vi i måndags hade varit gifta i ett halvår. Det är ett halvår som gått hiskeligt fort, snart firar vi ettårig bröllopsdag. Är det pappersbröllop man kallar det, måntro? Nej, bomullsbröllop är det visst. Google är min vän.

Här är vi utanför vår bröllopslokal i Tollered. Vi är väldigt nöjda med valet av lokal, kunde inte bli bättre!

Jag har vant mig bra vid mitt nya efternamn vid det här laget, det tog ett tag att vänja sig vid att inte heta Edvardsson längre. Men i takt med att jag fick hämta ut mitt förnyade körkort och i takt med att alla nya klubbkort damp ner i brevlådan så löste det sig. Jag tycker fortfarande att det är fantastiskt mysigt att vi alla heter samma i familjen, det blev extra märkbart när vi häromdagen fyllde i lite papper från förskolan.

2 Comments

  1. Hihi, jag sa/skrev ofta mitt gamla efternamn i början efter vi gift oss! 😉
    Jag tycker också att det är mysigt att hela min familj heter samma efternamn! 🙂

  2. Dom har inte sagt nån dag som vi ska lämna honom själv än. Men det blir nog i mitten av nästa vecka. Hur länge har ni kvar på inskolningen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *