Isac

Fredagstrött igen

Igår var Isac go och glad kexchoklad fram tills dess att vi vinkade adjö till L&A. Sedan åkte humöret hans berg-och-dal-bana. Det var gråt och skratt om vartannat. Så slog det mig helt plötsligt – det är säkert framtänderna som är på g. Ser flera tecken på detta. När vi kände efter var det svullet. Spännande. De två tänderna han redan har är bara för gulliga. Och sylvassa ska tilläggas. En rolig sak han har börjat göra är att släppa taget om det som han håller i och stå utan stöd. Men bara sekunder i taget, sedan blir han feg och sätter sig ner. Men man ska ju börja någonstans!

Jag är själv lite smågrinig idag. Maken gick och lade sig fem imorse. Själv gick jag upp kvart i sju med Isac. Sjukt trött eftersom jag sovit med Isac själv i vår säng nästan hela natten. Sover på helspänn i sådana lägen för att ha koll på den lille så han inte hamnar för långt ut mot kanten. Han tenderar att göra det så mycket som han rör sig i sömnen under vissa delar av natten. Så nu sitter jag här, Isac röjer runt och maken sover. Som vanligt.

2 Comments

  1. Godmorgon du trötta fru & mamma 🙂

    Jag vill bara bjuda in dig, och dina vänner, till ett tupperwareparty den 25/8 hos mig i Stenkullen. Meddela bara om du vill/kan komma samt hur många ni blir. Jag behöver veta det då det bjuds på lite gottigott 🙂

    Man behöver inte komma för att köpa något utan se det som en trevlig grej! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge