Uncategorized

Fredagsmys och frukost utan barnen

Fredagsmys!
Inatt har denna stackars slutkörda mamma fått sova! Strax över nio timmar blev det innan jag vaknade av mig själv tio över sju. Barnen är hos farmor och farfar, och har varit sen igår eftermiddag, så jag och min man har haft lite egentid som det så fint kallas. Vi har fikat på Solkatten, druckit vin, tittat på film och ätit godis! Jag hann även med att städa hemma igår, så nu är här rent och fint.
Älsklingarna. Men Oliver min snuttegull, du får gärna börja sova ordentligt på nätterna igen…
Ni ska veta att jag saknar mina barn nu. Här är så väldigt tyst och tomt. Ingen Isac som väcker mig med att fråga efter sin morgongröt, ingen Oliver med sina tandlösa leenden. Mamma älskar er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge