Uncategorized

Fredag

Otroligt goda kokoksbollar, bland annat gjorda på havregryn, kokosolja och dadlar.
Tgif! Jag känner mig trött efter en intensiv vecka på jobbet, och glad över att jag är ledig i helgen. När jag kom hem från jobbet åt vi lite kallskuret, och när jag var i full färd med att göra en nyttigare variant av kokosbollar till kvällsfika kom Isac in genom dörren med sin farfar. De hade varit på vattenpalatset.
När Isac var bara någon månad eller två gammal ramlade jag över en väldigt bra dokumentär ifrån Sveriges Radio, nämligen den om spårvagnskatastrofen i Göteborg. Jag vill minnas att jag bloggade om det då också.
Nu i veckan har jag lyssnat på den här dokumentären igen via SR’s app, och blivit lite lätt besatt på nytt. Kan liksom inte låta bli att googla fram bilder och gamla sändningar från tv trots att jag nästan mår illa av att se dem. Jag minns såväl när detta hände, jag var 8 år och satt i ett uppehållsrum i skolan när vi hörde om det på radion. Så otroligt obehagligt, och än mer obehagligt känns det idag när jag förstår hur många som omkom och skadades. En av de som omkom var bara 11 år, och det gör verkligen ont i mig att tänka på den sorg som hans föräldrar bär med sig än idag. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *