Foto och Grafisk design Isac Oliver

Fredag med finbesök – bildbomb!

Ledig idag – inte helt fel en fredag som denna! Tidigt imorse kom barnens mormor på besök. Det blev god frukost, massor med lek på en lekplats i närheten, lunch och bus i trädgården. Jag passade även på att vila en stund. Så trött efter att ha jobbat sju dagar på raken.

 

IMG_2784_fredag IMG_2807_fredag IMG_2815_fredag IMG_2824_fredag IMG_2827_fredag IMG_2837_fredag

 

Strax efter ett var vi vid Norsesunds station för att möta upp morfar som kom med tåget. Han hade med sig fika, och jag satte på en stor kanna kaffe. Idag har jag tagit helt underbara foton, och jag måste visa upp ett gäng. Därav denna bildbomb deluxe! Fint väder idag, och jag känner att jag fått lite färg minsann.

 

IMG_2847_fredag IMG_2878_fredag IMG_2899_fredag IMG_2908_fredag IMG_2911_fredag IMG_2918_fredag

One comment

  1. Alltid härligt att vara ledig fredagar, lite längre helg är ju aldrig fel!
    Svar: Nämen har du,hihi 😉 Då får vi se ifall du har rätt då;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *