Foto och Grafisk design

Foton, foton, foton…

Jag har suttit en stund nu under kvällen och valt ut vilka foton jag ska överlämna efter fotograferingen i lördags, samt börjat redigera några. Jag brukar inte redigera mina foton vansinnigt mycket, men en liten grundredigering blir det, samt att jag gör vissa svartvita.  Jag kan även tillägga att jag är min värsta kritiker, och jag är aldrig hundra procent nöjd! Jag ställer enormt höga krav på mig själv. Det händer också att jag, om jag lägger foton åt sidan ett tag, kan titta på dem igen och tycka att de är mycket bättre. Ungefär som om att jag låter dem mogna.

IMG_6488_rolle

 

Min far i väntan på brudparet!

Idag kunde jag gå från jobbet en stund tidigare, och det var nästan tio grader varmt. Helt otroligt, det är ju bara februari. Jag kan inte tillåta mig att känna vårkänslor ännu, men solen och värmen gjorde sitt för välbefinnandet. Jag gillar verkligen inte vinter, och längtar vansinnigt mycket efter vår. Även min man hade kommit iväg tidigare från jobbet, så vi möttes upp och hämtade hem barnen. De var glada när vi kom, och det var roligt att jag kunde vara med och hämta. Jag är annars den som lämnar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge