Uncategorized

Fotobok från Smartphoto

– Sponsrat inlägg – 

 

 

Fotobok

Igår låg det ett väldigt roligt paket i min brevlåda. En fotobok som jag beställt från Smartphoto. Smartphoto var en av sponsorerna på vårt bloggevent. Jag bestämde mig för att göra en fotobok med några av mina favoritfoton, som en klassisk analog portfolio. Foton från olika fotograferingar, på barnen, på blommor på Botaniska och från vår trädgård. Det kan vara roligt att ha tänker jag, som en egoboost i bokformat!

 

Svart bakgrund

Jag valde till lyxigare matta sidor, och väldigt nöjd över det valet. Svarta sidor ville jag ha för att jag tycker att det blir en bra kontrast till mina foton. Annars hade jag valt vit bakgrund. Fotoboken var väldigt lätt att skapa, det svåra för mig var att komma på texterna till varje sida. Men det har ju inget med verktyget att göra, utan med mig och min fantasi! 

 

 

Ser att Smartphoto har ett erbjudande på Fotoböcker just nu. Tips från mig 🙂

3 Comments

  1. Kul med fotobok, men hos oss blir de dessvärre bara liggande i en hylla och aldrig framtagna. Vi kanske är lite för digitala här,hehe.
    Svar: Hihi så lite så, exakt och det är det jag gillar med din blogg! Ja jag med, lite pirrigt framför kameran men tror att det släpper efter en stund när man vant sig lite! Grymt häftigt projekt vi har på G och vi kommer göra det på rätt sätt så som Mukbang skall vara;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *