Isac Oliver

Förnuftet segrade!

Eller rättare sagt, det praktiska vann över det snygga!

Ja, jag valde alltså kameraväskan med mer utrymme. Det var dock inte utrymmet som var det avgörande, utan det faktum att den väskan är gjord av ett vattentätt material. Annars hade jag valt den snygga!

Nu är min jobbhelg över för denna gång, och jag är helt slut i rutan. Har känt av min allergi väldigt mycket den här helgen.

Just nu hör jag även Oliver hålla låda i sovrummet, han har kommit in i en period då han absolut inte vill sova. Igår hade han inte sovit på dagen, och somnade snabbt på kvällen, men annars kan det ta en mindre evighet innan han somnar. Antar att han tycker att han har för mycket att lära sig och upptäcka för att vilja sova, han utvecklas i ett rasande tempo just nu. Förut tog pappan hans fram gurkan ur kylen, varpå Ollie blev helt till sig av glädje, pekade på knivstället och sa gurka! Sedan smaskade han glatt i sig ett par gurkskivor.

blogger-image-25227109Här är Isac när han var i Olivers ålder. Tänk att Isac varit så liten, men att han ändå kändes så stor. Man hade ju inget att jämföra med :D

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *