Isac Oliver

Förlovningsdag och polyp

Köksbiträden!
Idag på eftermiddagen hade vi tid hos en ÖNH-läkare för Oliver. Det visade sig som jag trodde vara en körtel/polyp bakom näsan. Det kan vara den som gör att han inte vill/kan äta mat med konsistens, och det är högst troligt den som gör att han är tät och snarkar bland annat. Vi kommer nu att få en remiss för bortskrapning. Min lilla Oliver! 
Idag på kvällen fick jag för mig att göra skumtomte-fudge. Den blev inte bra eller god. Men nu har jag i alla fall testat. Funderar på att experimentera lite och göra skumtomte-tryffel istället. Hade två barn med när jag bakade, som mer än gärna ville hjälpa till. Såklart!
Idag har jag och min man sjuårig förlovningsdag också. Grattis till oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *