Isac

Födelsedagskalas nummer ett

Isac somnade snabbt idag! Inte så konstigt efter en händelserik dag.

Morgonen började med god frukost och paketöppning i sängen. På eftermiddagen höll vi kalas för Isac med en del av mina släktingar. Isac fick många fina presenter. Kläder, tågbana från Brio, pengar, bilbana och duplo bland annat.

Glad tvååring öppnar paket.

Vi hade ordnat korv med bröd vilket var uppskattat. Ibland är det enkla det godaste! Efter maten var det dags att fika. Jag hade bakat två sorters muffins som jag även dekorerat med glasyr och geléhallon eller choklad. Tårtan stod Mikael för och det blev citron- och marängtårta. Vi köpte med oss ljus från Italien som tänder sig själva igen efter att man blåst ut dem. Dessa använde vi idag. Det tyckte vi alla var mycket festligt.

Isac och mormor öppnar presenter.

Förra året fattade inte Isac grejen med att öppna paket riktigt. Det kan man lugnt säga att han gjorde idag. Han fattade precis vad han skulle göra med sina paket.

Tårtan!

De magiska ljusen placerade i ett litet tåg.

Mina muffins dekorerade av mig och Isac. Svinfula men goda!

Jag är väldigt nöjd med dagen. Den har varit helmysig från början till slut. Jag är dock en smula trött som sig bör. Jag ska ju jobba imorgon så det är bra om jag kommer i säng hyfsat tidigt. Lär inte bli några problem.

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge