Mitt hem

Fler sticklingar har flyttat in denna sköna söndag

Mer grönt hemma i krukorna

Både lusten att fixa med plantor, vara i trädgården och att fotografera börjar smyga sig på. Typiska vårtecken för mig, helt klart! Som jag ser fram emot att kunna vara ute mer. Jag längtar efter att dricka kaffe i solen, att få arbeta med kroppen i trädgården och att vilja göra saker även på kvällarna. Den här veckan har det blivit några kvällspromenader, så det börjar arta sig på den sistnämnda fronten.

På temat sticklingar så fick jag några även av min svägerska tidigare idag. Älskar verkligen det konceptet, att byta sticklingar. 

Vad skapar vårkänslor i dig?

 

 

Ny liten kompis.

 

Denna ser jag också fram emot att få se växa sig stor.

 

På den här stolen bakom de små vaserna sitter jag gärna och planerar och skriver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *