Okategoriserade

Fix och trix

Hemmet

Nu har vi bott i vår villa i snart två månader, och än är vi inte helt klara. Mycket beror på att vi inte köpt alla möbler vi ska ha än, eller alla tapeter. Då känns det liksom inte lönt att börja sätta upp tavlor eller tavellister. Men lite har vi allt fixat till. Och idag, efter att vi lämnat av Isac vid tågstationen, åkte vi till Jordnära och köpte lite blommor och annat smått och gott. När jag kikade ut genom rutan till utedelen på blomsteravdelningen, var den av förklarliga skäl ännu tom. Men om några månader, då är jag där och plockar bland utomhusblommor och perenner. Längtar!

 

Egentid

Apropå Isac. Isac mötte upp sin morfar vid tågstationen imorse. Nu har de hunnit åka tåg, handla och mysa. Imorgon kommer han hem igen. Ett mysigt äventyr för Isac, och även mysigt att få egentid med mormor och morfar. Här hemma har vi haft besök av barnens farmor, och maken har bakat baguette, gjort hemmagjord glass och kokat chokladkola. Vi har även pratat om våra visioner och idéer för trädgården. Härligt att planera och längta.

 

Min tanke med denna helg är även att sätta upp de två tavlorna som står i mitten av hyllan. Då kommer min nya växt mer till sin rätt också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *