Isac

Firat Isac – tacos, glass och lek i regnet

wp-1471714540903.jpg

 

Idag har vi haft min pappas sida av släkten här för att fira Isac. Vi bjöd på tacos, och till efterrätt blev det glass med topping och strössel.  Isac fick många fina presenter, bland annat kläderna ovan. Jackan är vändbar, smidigt. Den är snygg i båda tappningarna och man kan variera utefter övrig outfit. Gillar 🙂 Han fick även en del grejer med Star Wars-tryck, såsom en skolväska, och saker att leka med i trädgården. Såpbubble-maskinen hade alla barn väldigt roligt åt efter att vi hade ätit. Oliver och hans jämnåriga syssling sprang runt i bubblorna och tjoade. Att det regnade brydde sig inte barnen om 😉

Det där med regnet var ju lite trist för övrigt, vi hade tänkt att halva gänget skulle sitta ute så vi skulle kunna ha maten på köksbordet. Vi har ett bord ute i vardagsrummet också. Men det fick bli att planera om, och låta mat, bestick och dryck trängas på köksbänkarna. Gick helt okej det med förstås!

Både Isac och Oliver toksomnade strax efter att gästerna åkt hem, trötta barn! Fullt ös hela dagen idag, så det är inte så konstigt. Isac var väldigt nöjd med kalaset, och det är härligt att veta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge