Uncategorized

Fika på Allum

Kom just hem från en fika och liten shoppingtur med Ida. Det var himlans mysigt och jag fick med mig en snygg tunika hem. Tunikan har aldrig egentligen varit mitt favoritplagg men det går an. Just nu är det mest praktiskt eftersom jag inte kan ha mer än två par jeans i min garderob och alltså är bunden till mina tights. Det är de baggy jeansen jag kan ha ska tilläggas. Och de kan jag inte ha just nu på grund av all den “härliga” snön. Till baggy jeans ska det vara ballerina eller sneakers!

Tittade faktiskt lite på mammajeans inne på H&M, och inte nog med att de är rätt fula, de är dyra också! Hittade några snygga på La Redoute dock. Överlag har jag inte hittat mycket snygga mammakläder. Tips mottages tacksamt. Eller måste man se ut som f*n bara för att man är med barn?!

Har slagit besöksrekord några dagar den här veckan. Vilka är ni? Kommentera gärna, då blir jag glad!

3 Comments

  1. Om du inte gillar tunikor så passar ju lite större/längre tischar bra också. Det är jy apsnyggt till leggings. Dessutom går det att se både sofistikerad, modesnygg och rockig ut. Ett annat tips är definitivt jeans med resår istället för knäppning eller dragkedja. De töjer sig dessutom bra och du kommer nog att kunna ha dem lite längre in i graviditeten. Tänk inte för mycket viner nu, snart är det vår och sommar och du kommer vara stor som ett berg 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *