Isac Oliver

Fika och vällingpremiär

 Gofika!
Oliver blir glad av uppmärksamhet!


Idag har jag promenerat och fikat med Louise, lika mysigt som alltid. Jag tog även ett gäng fina bilder på bebisarna.

Idag tjuvstartade vi även med välling, hoppas att Oliver ska sova längre på välling. Han äter fortfarande en gång per natt, allt mellan två och fyra på natten brukar det bli. Idag blandade jag dock 50/50 ersättning och välling, tänkte att det kunde bli en bra övergång.

Till middag gjorde jag fläskkött i currysås och ris. Isac bad om mer kött  och sås flera gånger, och även riset slank ner med god aptit. För att vara en kille som aldrig älskat varken kött eller sås är det en bra komplimang. Det gjorde verkligen min dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge