Uncategorized

Fest hos Anna!

I lördags satte vi oss i en tokfräsch BMW 525 touring och åkte upp till Linköping. Födelsedagsfest för Anna var vad som stod på schemat.

När vi anlände Linköping runt två på lördagen började vi med att inspektera Annas nya lägenhet. Efter en liten stund tog vi bilen ner till stan. Visserligen bodde Anna på gångavstånd från stan, men vi var lite lata. Det blev en snabb tur på stan, tätt följt av varsin pizza.

När pizzan var uppäten upptäckte vi att klockan hade sprungit iväg lite väl mycket. Vi gjorde oss i ordning, städade undan lite saker, hjälpte till med maten och blandade bål. Vips så var klockan 18:00 och det var dags att vara social!

Kvällens värdinna

I takt med att såväl vin, som bål och cider slank nedför strupen steg stämningen. Vi dansade, fotade, tjötade… Allt som hör en bra förfest till med andra ord. Runt tolv drog vi oss ner mot stan, och Harrys.

Dagen efter var vi alla bakfulla, i synnerhet födelsedagsbarnet självt! Jag åt chips till frukost och när väl Ida, den räddande ängeln, kom med kaffe till mig och Rebecka mådde jag riktigt bra. Synd att tiden går så otroligt fort. Kändes som om att vi inte hann med så mycket som vi hade velat.

Tack Anna för en jätterolig helg, och en grym fest!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *