Uncategorized

Fenomenet Blondinbella

Varför är det så många som stör sig på henne? Varför väcker hon ofta sådan irritation? Är det för att hon är kvinna och framgångsrik? Är det för att hon är rik? Får hon för mycket uppmärksamhet?

Vad är det för land vi bor i, där större merparten hatar de som når framgång? Jantelagen har alldeles för stor makt i Svea rike. Hur mycket jag än funderar kan jag inte för mitt liv komma på en man som är i hennes position och som svenska folket stör sig så mycket på. Slump? Är det jag som har dålig koll? Eller kan det helt enkelt vara så att det är mer accepterat att som man vara rik och duktig?

10 Comments

 1. Inget fel pa hennes framgang eller sa, men jag kan inte med hennes attityd och hennes nästan skryt. Hade hon varit mer ödmjuk sa…

  /Annika

 2. Precis, det är nog ödmjukheten som saknas där. Hela hennes attityd håller inte för att man ska se henne som en framgångrik kvinna. Det blir för mycket; Titta på mig!

 3. men vadå ödmjukheten saknas? varför ska hon vara ödmjuk, hon är ju grymt duktig!

  vad är grejen? är man mindre bra om man inte avslutar varje mening med ”men det är klart, det kanske bara är ren tur? eller ”tänk att detta hände lilla jag!” ska man be om ursäkt för sin framgång?

  nej jag gillar inte hela den där ”hon är inte ödmjuk”-grejen.

  ta för er brudar för fan, och skryt om det, var stolta för fan! 🙂

  och liksom :

  ”Hela hennes attityd håller inte för att man ska se henne som en framgångrik kvinna.”

  där har vi hela problemet! hade det här ens vart ett problem om hon vart en man?

  nej, inte okej.

  rörigt inlägg men ni hajar:p
  trevlig kväll!

  /Amina

 4. Nämen okej med då tar vi argumentet att jag tycker att hon egentligen inte har så mycket att komma med. Förstår inte hur hon lyckats bli framgångrik på absolut ingenting. Tyvärr kan jag inte se upp till denna kvinna, men jag respekterar henne.

  Det här med att kvinnor ska ta för sig mer, det börjar bli lite tjatigt. Det är klart att kvinnor tar för sig, men de gör det inte på samma burdusa sätt som män kanske, därav så blir det inte en massa ståhej runtomkring. Smarta kvinnor helt enkelt.

 5. ”Det här med att kvinnor ska ta för sig mer, det börjar bli lite tjatigt. Det är klart att kvinnor tar för sig, men de gör det inte på samma burdusa sätt som män kanske, därav så blir det inte en massa ståhej runtomkring. Smarta kvinnor helt enkelt.”

  Ja, vissa tycker ju att hela den här fjantiga jämställdhetsgrejen är lite tjatig. vadå lika rättigheter? det är ju sååå passé *ironi*

  och det brukar väl vara så, kvinnor ska vara tacksamma för sin framgång i det tysta. inte stolta och tala väl om det. jag vill gärna se det som att människor ska vara stolta över det dom åstadkommer, inte kvinnor ska göra si kvinnor ska vara så.

  men nu är det tyvärr inte jämställt, så då får vi jobba på att fixa det tycker jag.

  jag vill iallafall inte leva på 1800-talet, du gör som du vill! 🙂

  /amina

 6. Folk är avundsjuka! Det finns ingen som hade tackat nej till blondies framgångar. Dom vill vara sig själv men ha hennes framgångar och folk hatar sig själva för det antagligen. Likabra att dra på masken och avsky tjejen som lyckats istället. Sen går det ju att diskutera med vilka hjälpmedel hon kommit dit hon kommit.. men skitsamma, jag hade gärna velat ha hennes pengar iaf!

 7. Folk har rätt till vilka åsikter de vill i det årtionde jag lever i. Vem bestämmer vad som är rätt och fel? Kalla mig avundsjuk eller att jag lever på 1800-talet. Men om kvinnor vill ta för sig så kan de det.

  Varför kan vi inte acceptera att alla kvinnor inte behöver synas, höras och tjäna de stora pengarna. Är jag mindre kvinna för det, eller till och med en dålig kvinna? Man börjar ju undra…

 8. Sorry att det tog sådan tid lompan 😀

  Jag ogillar Blondinbella för att det jag sett av henne i media och annat är en väldigt självgod människa som bara är ”jag jag jag jag” Jag ogillar faktumet att de gånger som siffrorna har varit låga så har hon ”lagt bloggandet” på hyllan för att sedan triumferande återkomma med inställningen ”Nu är eran drottning tillbaks, vad kul att ni saknade mig”

  Men det har inget att göra med att hon är kvinna, det har inget att göra med politisk åsikt eller att hon är brat, eller jo lite 😛

  Men jag avskyr en annan av sveriges mest kända bloggare, han idioten från 1000apor Alex Schulman. Jag tycker de har en sak gemensamt, de verkar se sig själva som att de faktiskt är lite bättre än oss andra.

 9. Men de ÄR lite bättre än oss andra, för de får ALLAS uppmärksamhet genom att göra självgoda utspe och VARJE gång någon av oss ”klickar in” i någon av deras bloggar så tjänar dem pengar på det!!!
  Så de ÄR BÄTTRE än oss, de har fattat att de kan tjäna STORA pengar på idioter som dagligen går in och kollar vad de nu har hittat på för att sedan ondgöra/gnälla/klaga över vad de skriver/gör. Alla hel och halvidioter fattar inte ens att de bidrar till deras framgångar…!!!
  Om ALLA som tycker illa om deras atityd och annat bara kunde låta bli att ens läsa vad de skriver, så skulle besökssiffrorna sjunka drastiskt, eller hur?!?
  Så VEM ÄR IDIOTEN? Hon/han som fattar att utnyttja situationen för egen vinning ELLER vi som ORKAR ha en åsikt/bry sig om vad de pysslar med? Det är så jävla (förlåt) svenskt, i ankdammen Sverige får man inte sticka ut, då skall man tas ner på jorden!!! Men gör det då, genom att BOJKOTTA deras sidor!!!
  PS: Själv kollar jag Blondinbellas sida NÄSTAN varje dag, jag tycker det är SKITKUL att en SÅ ung tjej VÅGAR ta för sig och dessutom tjäna storkovan på att UTNYTTJA att Sverige översvämmas av jantefixerade avundsjuka människor tillsynes utan ett eget liv och som ORKAR bry sig om vad hon sysslar med OCH dessutom hitta energi att skriva skit om henne dag ut och dag in. Hade Sveriges 18 åringar bara hälften av hennes företagsamhet/slughet så skulle mycket vara anorlunda och ungdomsarbetslösheten knappast ligga på 25% som den gör i dag!!! För fan, hon sysselsätter ju till och med en massa människor, var GLADA åt att det går bra för henne och de hon har omkring sig istället och använd energin till att skapa er en egen bra/bättre tillvaro istället…
  //Tanten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *