Uncategorized

Fastnade i bloggvärlden….

… och det jag möts av är inte roligt! Tonåringar födda -93 bloggar om att de är bäst, snyggast och coolast i hela världen (Okej, bra självförtroende i all ära, men det där vet ju alla är för att irritera läsarna = mer besökare). Tjejer visar upp sig halvnakna med spritflaskor i händerna, och skriver att de har flera olika mobiltelefoner att byta mellan.

Dessa tonåringar köper dessutom dyra kläder och prylar. Hur har de råd? Hur kan de med att blogga om sig själv och sina spritorgier när alla kan läsa? Var är föräldrarna? Vad hade jag gjort om mitt tonåriga barn hade bloggat nakenbilder och bilder på vinflaskor?

Jag ska inte förneka att jag själv drack alkohol när jag var 16 år. Men! Jag visade inte upp detta för hela världen. Och jag visade inte upp halvnakna eller för den delen helnakna bilder på mig själv. Det är väl ingen hemlighet att tonåringar i alla tider har velat testa gränser och inträda i vuxenlivet tidigare än de borde. Men det känns så risigt att få detta svart på vitt bara genom att läsa några av de ”största” bloggarna i Sverige. Kanske är det jag som vill leva i en illusion? Syns det inte så finns det inte?

Hur tänker ni?

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *