Uncategorized

Fanta is fun!

Det här med att man inte kan gå ut på AW eller liknande, och inte ha lika kul utan alkohol – glöm det! Jag har alltid innan känt att man inte varit på samma nivå, men igår… Hade jag en sjukt rolig kväll trots att jag hade fanta i mitt glas.

Jag hängde spontant med på en liten middag på The temple pub med Isabelle med kille och några av hans vänner och kollegor. Jag har inte skrattat så mycket på länge! Enda missen var maten. Jag beställde en hamburgertallrik, och in kommer en hamburgertallrik. Så långt allt bra. Det är bara det att den där hamburgaren var rå inuti! In i köket med den igen. Tillbaka kom en hamburgare som fortfarande var rosa i mitten! Suck. Orkade inte tjafsa mer så jag åt brödet och potatisen. Att det ska vara så jobbigt att vara gravid och äta ute! Personalen ute på caféer och restauranger verkar ha extremt dålig koll på vad det är i maten också. Nästa gång jag beställer något med kött i måste jag dessutom uppenbarligen själv vid beställningstillfället specifikt begära en genomstekt köttbit!

Idag är det fredag, wohoo. Läge för lite mys!

3 Comments

 1. Suck, jag kommer ihåg det där!

  Fanta i glaset låter fantastiskt gott, det kanske till och med får bli något sådant i glaset ikväll!
  Tack för tipset!

 2. Men, hur svårt är det att få en hamburgare genomstekt? Kanske var för avancerat för kocken?

  Fanta is the shit..har jag i mitt glas varje helg, och så har jag hittat ett annat bubbel också, hmm, ska se vad det heter och blogga om det så får andra gravvisar också tipset =)

 3. Lina: Hoppas din fanta smakade förträffligt igår!

  Therése: Ja, tydligen var det väldigt svårt. Ingen mer hamburgare på det stället!

  Blogga gärna om bubblet, tips mottages tacksamt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge