Uncategorized

Familjen Knasig – en spontan roadtrip

Familjen Knasig, jo men visst. Min man ville åka till Allum och shoppa (!), och Isac ville väldigt gärna följa med (!). Men det var ju stängt, och likaså övriga shoppingcenter i närheten. Efter lunch ligger vi och vilar oss lite, varpå maken säger att det enda som är öppet idag är Gekås. Isac rusar upp på fötter och tjoar att han vill åka dit. Oliver var inte heller sen med att tjoa. Tre minuter senare låser vi dörren och beger oss. Herregud, helt galet egentligen. Spontanåka till Ullared 😀

Gekås stängde fyra igår, så det blev en snabb visit. Ändå lyckades vi bränna en del pengar förstås. Jag köpte en del presenter, och massvis med kläder till barnen. Hittade väldigt mycket fint i klädväg till barnen igår faktiskt, och de fick välja nästan helt fritt. Till mig själv blev det en blus, en sommarklänning och en byxdress. Och lite annat bös, såsom hårklämmor, en bok, ett strykjärn och två ljusslingor. Vi köpte även en taklampa, som vi ska försöka få upp idag.

 

image

image

2 Comments

  1. Kul med roadtrip till Ullared! Var det mycket folk? Gillar ochså att åka dit och tog en tur dit höstas med äldsta dottern( 9 år) som blev störtförtjust och vill att vi åker dit nu i sommar/ höst.
    Ha en fortsatt fin midsommarhelg!
    Kram

  2. Det låter nästan som ngt min man skulle komma på också helt spontant. Så blev förra Gekås besöket, vi hade varit och hälsat på vänner, de skulle stänga 2 timmar senare men mannen tycke att vi kunde svänga förbigick shoppa lite ändå. Sagt och gjort, 1,5 timma senare och fyra fulla kassar hade vi gjort Gekås på kortaste tiden någonsin för mig ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *