Uncategorized

Familjeliv

Det händer att jag sitter på Familjeliv och läser i forumtrådar. Men jag vet inte om det är så sunt för mig att göra det. Ena tråden gör mig mer arg än den andra. Ibland undrar jag om folk sitter och hittar på saker för att få reaktioner? Om inte så blir jag allvarligt nedstämd.

En forumskapare undrade om fler än hon hade en svärmor som hon inte kom så bra överens med. I det här fallet kom svärmor in på toaletten och pinkade när skribenten låg i badet tillsammans med sin man. Tydligen fick man inte låsa dörren om sig på grund av någon katt. Varför ta ett bad med sin man hos sin svärmor om man inte får låsa dörren om sig? Och varför vill någon pinka när ens son och fru ligger i badet? Det övergår mitt förstånd.

I andra trådar kan man läsa om kvinnor (ja, det är till större delen kvinnor som skriver på Familjeliv) som verkar ha ett så uselt förhållande och så otrevliga män/sambor att man undrar vad f*n de gör kvar i det förhållandet? Det känns hemskt.

Men! Jag säger men, det är inte bara tragik och nedbrutna kvinnor på Familjeliv. Där finns mycket gott också. Kontakter som knyts, goda råd, ärliga och roliga trådar. Tur det.

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *