Funderingar Uncategorized

Ett superärligt inlägg!

Idag känner jag mig så lätt i hjärtat! Har sovit väldigt gott, inte vaknat en enda gång! Har sovit dåligt i över två månader faktiskt. Haft svårt att somna, och vaknat flera gånger varje natt. På morgonen har jag haft galet svårt att komma upp, och det är inte likt mig alls! Inatt vaknade jag inte ens när Isac kröp ner bredvid mig.

Det sägs att en flytt är en av de mest stressiga saker man kan göra, och jag gjorde det två gånger på tre månader. Vet inte om det är vad som satt mina nerver i spel, men jag märker att jag fått känningar av en gammal fobi, att jag haft ångest över saker som jag inte borde låta komma innanför skinnet på mig, att jag tvivlat på min egen förmåga och ja, bara allmänt känt att jag velat ha kontroll! De senaste åren har jag jobbat hårt på att släppa kontrollen, har varit ett kontrollfreak deluxe kan man säga 😉

Igår gjorde jag i alla fall något som jag gjorde mycket förr. Jag skrev av mig. När jag var yngre skrev jag dagbok, men sen tog bloggen över kan man säga. Fast ändå inte, för här delar jag inte med mig av alltför privata saker. Igår skrev jag ett blogginlägg, men jag publicerade det inte. Kändes som en sten föll, och kanske är det därför som jag sov så gott!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge