Uncategorized

Ett steg närmre egen stilmall!

Fick ett ryck och bytte stilmall. Fixade ny header, började pilla i stilmallens CSS. Lär bli lite mer småpill innan jag är nöjd. Om jag någonsin blir det vill säga, har ju en tendens att aldrig riktigt bli det! Nåja, nu är bloggen mer rosa och det gillar jag just nu.

Update: Jag blir lite sur för jag får inte till designen i textrutan precis som jag vill. Får lite panik på att det är så tight mellan inläggen… Hmm, what to do? Nej, jag får hitta på något annat. Går tillbaka till den gamla sålänge!

4 Comments

  1. Helt ärligt så har din design hamnat bland dom som vi inte tycker om. Det vita var stilrent och snyggt.

  2. Du kanske skall ta bort (om det går) det gröna ”ljuset” som du har i ansiktet, det får dig att se åksjuk ut och man kan lätt tro att du snart, spyr, typ…
    HOppas du fattade vad jag menade.
    //Tanten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *