Uncategorized

Ett foto – två variationer

Jag har inte fotograferat på flera månader. Har inte haft ork eller lust att ge mig ut i naturen till exempel. Har haft en liten kreativ svacka kan man säga kombinerat med lite annat som ju hänt i mitt liv!

Men så kom det en våg av kreativitet över mig här en stund och jag passade på att redigera ett foto på två olika sätt i PS. Det ena svartvitt, nästan spräckligt. Det andra i färg med lite förstärka färger.

Modell: Ann

Fotot är taget i studio när vi fotade senast, och jag blir när jag tittar på det påmind om hur mycket jag älskar att fotografera i studio. Vilka bilder det blir!

One comment

  1. oh, I should follow you to the studio 😀
    Fine art n…is nice.

    oh well, what kind of objective did you use?
    I think it’s nice to ladies to use Soft focus on their skins 😉
    it looks too sharp hoho

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *