Uncategorized

Ett försök med Fudge

Igår kväll fick jag för mig att göra fudge för första gången. Det var lätt att göra  men slutbetyget är på medelnivå. Alldeles för sött och för stark chokladsmak – nästa gång vill jag dra ner på sockret och tillsätta någon smak som bryter av lite.

Receptet jag följde finns här.

6 Comments

  1. ja gud, det känns inte som det! det måste bero på avsaknaden av snön, att julkänslan inte har infunnit sig ännu:(
    jag skrev faktiskt precis ett inlägg om det hur det har gått med sömnen, väldigt långt hehe men ändå;)

  2. Spännande 🙂 Jag har gjort wienernougat, det är simpelt om nåt 😉 Idag har vi bakat pepparkakor på egen deg, gick också bra, fast har inte smakat dom ännu *haha* Återkommer om det… men det var också simpelt och man bakar den varm, mycket gott =P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *