Uncategorized

Ett år som fru!

Grattis till mig och min man! Idag har vi varit gifta i ett år. Det var verkligen en helt fantastisk dag på alla sätt och vis. Kunde inte önskat mig en bättre bröllopsdag. Att planera ett bröllop var både roligt och stressigt. Men det var så värt det i slutändan. Dagarna innan dagen D var jag nära att kollapsa av både  yrsel och influensasymtom men jag tog mig samman och knaprade Alvedon. Att magen kollapsade dagarna efteråt, ja det var det ju värt det med!

Helt galet att det redan gått ett år sedan vi med fjärilar i magen gick altargången fram. Minns det så väl, hur nerverna dansade inuti mig. Tårarna som kom när vi satt uppe i rummet och hörde hur kantorn repeterade ingångsmarschen. Hur förväntansfulla vi var. Helt underbar känsla.

Ceremonin.

7 Comments

  1. Grattis till er!! Känner igen den där stressen. Fick ju uppleva den två år i rad men nu i efterhand är det värt det!!! Underbara bröllopsdagar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge