Isac

Energiknippet Isac

Idag följde vi med Lorelai&Nathalie till kyrkans öppna förskola i Floda. En stor lokal sprängfylld med leksaker. Himmelriket för barn kan man säga. Isac sprang runt, runt. Han var inte det minsta intresserad av att sitta bredvid mig och leka lugnt och stilla. Föga förvånande. Han är inte blyg den här lille killen heller, han älskar att gå fram till andra barn och vuxna. Dessvärre hittade han ut i köksdelen med tillhörande skåp! Jag tror jag sprang och hämtade honom 30 gånger. Den 31:e gången satte någon ur personalen äntligen upp ett skydd så att han inte kunde öppna skåpen åtminstone. Jag blev helt svettig av att springa fram och tillbaka.

När det var dags för sångstund hade Isac hunnit bli väldigt trött och ville inte alls sitta i mitt knä som alla de andra barnen. Okej, inte alla barn men de flesta. Nej, Isac skulle stå i mitten och dansa! Eller smita ut till de jätteroliga skåpen. Han blev tvärilsk när han inte fick vara där. Jag fick till och med ta ut Isac ur rummet under sångstunden för att han gapade och skrek stundtals. Föräldrarna tittade på mig med sura blickar så det kändes som att det var det bästa att göra. Rätt skönt att komma ut i lugnet dessutom, Isac blev på gott humör så fort vi kom ut ur rummet.

Det är inte lätt det där med sådana aktiviteter. Det kan bli lite hur som helst. Men det är skönt att komma hemifrån tycker den här sociala mamman.

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge