Isac

En tripp till Allum

Idag tog vi med oss Isacs farmor och åkte till Allum för lite hederlig mellandagsshopping. Det var, milt sagt, hysteriskt med folk men vi hittade oss en parkeringsplats och begav oss in i köpcentret. Mitt primära mål var Polarn o. Pyret, och där fyndade vi några fina plagg. Vi fick även ett fint mjukisset av Isacs farmor som han ska mysa i på förskolan sen när det är dags.

En del av setet.

Själv fyndade jag en fin grå klänning inne på Cassels till den ringa summan av 70 kronor. Jag och Mikael köpte utöver detta lampor till vardagsrummet. Vi är väldigt trötta på de vi har, så när julen är över åker dessa nya upp i fönstrena.

Nu är julhelgen över och imorgon är det vardag igen. Både på gott och ont. Vi kommer att sakna pappa Mikael som ska jobba men det ska också bli skönt att göra det vi brukar, som att ta en härlig promenad till exempel. Har inte blivit mycket av den varan nu under helgen. Har liksom inte haft tid.Bildkälla: http://www.polarnopyret.se/Admin-Pages/Enova/Produktvisning/?productidentifier=60122550&colorid=2504596&sectionid=clothes&subsectionid=longsleeves

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge