Uncategorized

En torsdag på vift

Idag har det knappt varit en lugn stund. Inte mig emot. Gillar när det händer saker. Den obligatoriska sång- och lekstunden i Aspenäs kyrka var dock sådär för oss idag. Isac var övertrött och rejvade runt som en annan duracellkanin. Och jag efter honom. Han får gärna härja runt, så länge det inte kan innebära någon skada för honom eller någon annan. Men idag skulle det flyttas på stolar och krypas ner för höga trösklar. För höga trösklar. Det är nämligen en ganska stor nivåskillnad mellan golven i källaren i den kyrkan.

På eftermiddagen bar det av upp till Åsa och Isacs nya lekkompis för en fika och promenad. Jag bestämde mig efter noggrant övervägande för att inte ta bilen, utan promenera. Hamnade mitt i en hagelskur uppför värsta backen. Då ångrade jag mitt val. Men Isac sov så gott i vagnen så det var nog ett bra beslut trots allt. Jag blev väldigt sugen på att göra om hemma efter detta fikabesök. Stiligt hem. Isac lyckades dessutom med konststycket att inte riva ner något av värde. De små roade sig kungligt med ett gäng klossar istället. En av dem råkade dessutom följa med oss hem. Vete sjutton hur den hamnade i min skötväska?!

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge