Uncategorized

En torsdag med picknick och skospaning

Picknick!
Idag slutade jag en timme tidigare än vanligt, och fick infallet att ha en liten picknick utomhus efter jobbet. Sätta lite guldkant på tillvaron liksom. Mikael tyckte att det var en bra idé, så vi möttes vid Ica, och satte oss sedan på vår innergård. Har man ingen egen trädgård så får man göra så… Trots lite blåst så blev det mysigt, och min man som känner mig väldigt väl (såklart) överraskade med att ha med en termos med kaffe. Efter maten lekte Isac lite i sandlådan, det är det underbara med sommaren, att det är så bekvämt att vara utomhus. 
Jag tittade även på skor idag efter jobbet, jag vill ha ett par skor med platå till min finklänning. De jag hittade var inte billiga, men jäkligt snygga enligt mig. Än så länge lutar det åt de blå! Men vem vet, kanske dyker upp ännu fler kandidater längs vägen. 
Egentligen så tycker jag inte att de blå matchar jättebra med klänningen, men det gör å andra sidan inte så mycket. 

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge