Isac

En torsdag i Götet

Idag har jag och Isac varit inne i stora staden Göteborg och firat Kerstin. Jag drack caffe latte, Isac åt kalopspuré och puré gjord på äpple och päron. Av oss fick Kerstin en söt teburk och två tesilar i form av ett hjärta. Sockersöta! När Isac tröttnade på att sitta i matstolen på caféet, och dessutom uppvisade märkbara tecken på trötthet tog vi en promenad upp längs Avenyn och ner igen. Isac somnade när vagnen började rulla från caféet, och vaknade i samma stund som vi klev in på Panduro för att titta på lite roligheter. Jag köpte med mig ett papper hem i en lite finare kvalitet, ska testa om skrivaren tycker om det. Vi har finfina grejer på gång här i pysselstugan!

Efter promenaden gick jag vidare bort mot min arbetsplats för att hälsa på. Efter en stunds tjöt om både det ena och det andra hoppade vi in i bilen och åkte hemåt. Väl hemma blev Isac tyvärr lite grinig efter en stund. Eftersom han inte ville sova middag blev han allt grinigare ju mer klockan blev. Men efter en stor slurk välling somnade han nu strax innan sju. Gott för honom och gott för mig och Mikael. Han behövde verkligen sova.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *