Uncategorized

En tjejkväll med Bloggfamiljen på Hedin bil

Som jag skrev igår var jag iväg på bloggmingel under kvällen. Jag och Lorelai blev upphämtade ungefär kvart i sex och runt halv sju var vi framme i Mölndal. Snarare efter än före då vi körde lite fel först, shit happens men det löste sig till slut!

Jag på väg att gå hemifrån. Isac ville gärna vara med på bild med mamma.

Väl framme tog vi oss varsin förfriskning och minglade runt lite. Ett svalt glas vitt vin satt mycket fint kan jag meddela. Jag fyndade en tröja från Me&I och såväl Hannah Graaf som en man från Hedin bil pratade lite kring kvällen, Bloggfamiljen och bilmärket Chevrolet. Visste ni att Bloggfamiljen startades för att markera att det får vara nog med blogghatet? Det visste inte jag. Det är en väldigt fin tanke. Under kvällen lottades det ut en hel del fina priser också men jag var tyvärr inte en av de lyckligt lottade. Bland annat kunde man vinna en tandblekning på en klinik och en fin kofta från Du&Jag.  Men jag hade ingen tur denna gång!

 Jag och Jessicas kompis Sara.

Jag och Lorelai posar med Hannah Graaf. Hannah är både vrålsnygg och trevlig. Man bleknar i jämförelse!  Jag gör en  hemsk min! Sen är jag lite blek tack vare solen som träffar mitt ansikte också men strunt i det 😉

Det var en mycket bra organiserad tillställning jag var på igår. Det var framför allt kul att få träffa Jessica på riktigt och inte bara digitalt. Hoppas på att få gå på fler sådant inom en snar framtid. Vädret var på vår sida och att Goodiebagen var bra vet ni redan att jag tycker!

Det pratas mycket just nu om det onda kring bloggandet, men vet ni vad? Ur mitt bloggande har det kommit så mycket gott. Jag har träffat många fina människor tack vare min blogg och andra internetrelaterade sidor.

Bilderna från minglet har jag lånat av Jessica.

2 Comments

  1. Vilket fint inlägg!! TACK för att du skriver att det var bra organiserat, värmer i hjärtat!

    Du…. jag har fixat en grymt bra rabatt på koftorna.. Kolla min blogg
    KRAMEN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *