Isac Oliver

En söndag i solen

Idag råkade jag slumra till när jag nattade Oliver, trött mamma som varit ute i solen större delen av dagen. På förmiddagen mötte jag och Isac upp Jessica med familj på stora lekplatsen, det blev lek för barnen, och även kaffe, festis och lite kakor. Supertrevligt!

På eftermiddagen åkte vi till Floda, där vi åt pizza, röjde bland Mikaels gamla leksaker och var ute så mycket det bara gick. Man vill ju njuta av sommaren! Isac har börjat leka med grannbarnen, två syskon, och det var så roligt att se honom. Han vågade vara inne hos dem utan att någon av oss var med, och har börjat fråga efter dem varje gång vi åker till Floda. Han börjar bli stor!

Nu på kvällen laddar jag inför morgondagens jobb. Har även försökt ge mig på att fixa ett nytt lånelöfte, men jag blir så jäkla irriterad! Formuläret är helt urballat enligt mig. Dels så ska man fylla i en massa uppgifter, men kan inte förklara hur man menar eller tänker lösa saker och ting, och dels så buggar det titt som tätt. Det bästa verkar vara om man säljer sin bostad först, och därmed vet hur mycket man (förhoppningsvis) gjort i vinst på försäljningen, men man vill ju samtidigt inte sälja utan att veta att man har ett nytt lånelöfte för en ny bostad. Och ett nytt lånelöfte måste man ju ha, även om man idag har ett lån för en bostad. Lite moment 22 känns det som… Nej, får bli ett samtal till banken istället.

Jag tog inte en enda bild idag, har knappt tittat på mobilen. Jag bjuder på en två år gammal bild på Isac istället. 

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge