Uncategorized

En sista måndag i Gråbo

Det var allt med lite vemod som jag åkte hem från Gråbo idag. Sista gången på länge som jag får ta med mig barnen dit. Det var idag även terminsavslutning för familjegympan, och Isac gympade på bra! Oliver sov gott under tiden, så jag kunde ägna all min tid åt Isac och att gympa med honom. Underbart!

Efter gympan gick vi med hem till Jessica, Axel och Siri. Med oss hade vi thaimat. Det blev kaffe på maten, diverse bråk om olika leksaker, och avslutningsvis lite mathandling innan vi åkte hem igen. Hemma åt vi lite mellanmål, och tog sedan fram stora lådan med duplo. Jag och Isac byggde, och Oliver rasade. Precis som det ska vara!

Tog inte en enda bild idag, så jag bjuder på en från tidigt förra hösten.

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *