Isac Mitt hem Oliver

En sån där bra dag

Igår var en sån där bra dag!

Det började med att Jessica och barnen kom förbi på förmiddagen. Vi började med ett besök på en lekplats i närheten, och avslutade med lek i vår trädgård. Vädret var rätt gott, så vi behövde inte frysa. Alldeles innan de skulle bege sig igen kom Olivers förskolekompis förbi med sin pappa. De bor på samma gata. Eftersom vi skulle iväg och göra lite ärenden bestämde vi att jag skulle komma förbi med Oliver lite senare.

Ärenden ja. Vi hade planerat ett besök på XL Bygg / Jordnära i Alingsås. En affär som passar både mig, maken och barnen. De har typ allt! Trädgårdsredskap, växter, fiskeredskap, husgeråd, grillar, toaletter… Listan kan göras kilometerlång! Idag stod trädgårdsredskap och en växt på schemat. Eftersom vi skulle ta upp en gammal och trött vresros, och istället plantera en syren, behövde vi lite redskap. En spetsig spade, och en grensax blev det för detta ändamål. Vi köpte även med oss en till sekatör, och en grässax. Vi börjar få ett bra stall med redskap nu. När vi flyttade hit hade vi inte så mycket då vi kom från lägenhet, men allt eftersom märker vi vad vi behöver. Det jag verkligen behöver nu är ett par arbetsbyxor, så jag kan ligga på knä utan att oroa mig över gräsfläckar eller att mina byxor slits.

När vi kom hem fick Oliver äntligen leka med sin kompis, och det var så kul att se! Olivers första lekdejt, och han hade så roligt. Han var bra arg på mig när det var dags att gå hem 🙂

 

wp-image-1484610039jpg.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge