Uncategorized

En roadtrip neråt i landet

Idag har jag, maken och en vän till honom varit ute på äventyr. Vi har varit i Ullared närmare bestämt.
Detta har varit planerat sen en tid tillbaka, och det blev hur bra som helst.

Runt sju imorse körde vi iväg. Det visade sig vara ett genidrag. När vi väl var framme i Ullared hade det inte kommit allt för mycket folk, så vi kunde parkera ganska nära. Gott om kundvagnar fanns det också. Inne i varuhuset var det kaos som vanligt, men det har det varit varenda gång jag varit där. Vissa avdelningar skapar ett särskilt kaos. Vid leksakerna, barnkläderna och inredningssakerna blir man lätt irriterad… Det är djungelns lag som råder, folk kör sina kundvagnar som fullständiga idioter och man tappar räkningen på antalet gånger man blir påkörd. Men idag har alla faktiskt bett mig om ursäkt. Kors i taket! Efter två timmar inne i varuhuset var vi klara. Vi är inga långdragna shoppare direkt.

Det känns skönt att säga att vi nu köpt klart Isacs julklappar. Vi köpte även ett gäng brädspel, julsaker, kläder till samtliga i familjen, strumpor, två riktigt fina lampor, smink, godis och en hel del annat så klart.

Vi hamnade även i en del andra affärer. Lunchen intogs på Burger King. Den satt fint efter besöket inne på Gekås. Riktigt härlig dag.

Ett axplock av vår shopping.

4 Comments

  1. Måste med snart planera in en ullaredstripp för att handla lite julklappar =)

    Drömde förresten att du var gravid häromdagen =) något på g? =)

  2. Det smartaste jag gjort när jag bodde på västsidan var helt enkelt att åka ner till Ullared mitt på dagen, vilket innebär att alla bussresenärer är på väg hem och man kan i stort sett gå obehindrat i lugn och ro! Så det blir mitt tips till nästa resa 🙂

    Och i o me att Jessica här över nu har nämnt det, så måste jag ju säga att den känslan har jag haft ett tag nu med. Med ett litet mirakel i magen menar jag 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge