Uncategorized

En onsdag med lördagskänsla

Semester! Och dagen har börjat bra. Visserligen sov Isac stundtals oroligt inatt, men vaknade inte förrän runt sjusnåret. Nu står han och håller i sig med en hand mot en möbel och dansar till Enya. Vi har börjat med en ny lek hemma, jag och Isac. Jag kör runt honom ståendes på min kontorsstol. Givetvis håller jag honom med en hand så att han inte får för sig att ta ett skutt ner. Han älskar det, skrattar så han kiknar. Det är inte alltid de klassiska leksakerna som är roligast. Eller är det sällan så?

Igår var jag och hämtade ut mitt nya körkort. Kvinnan på Posten tyckte att mitt efternamn var coolt och annorlunda. Jag svarade då att jag är den enda i Sverige som heter detta i kombination med mitt förnamn. Förmodligen i hela världen.

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge