Uncategorized

En ond förkylning har tagit min kropp i besättning

Jag står inte ut! Jag hostar, har ont i halsen, är snuvig, bihålorna spränger. Jag är så förkyld som man kan bli just nu och jag hatar det! Varannan kund frågar om jag verkligen borde jobba, och jag ska vara glad över att de ens förstår vad jag säger så tät i näsan som jag är.

Jag vill väldigt gärna gå på fest på Valand imorgon. Men kommer jag orka det i detta tillstånd? Som jag mår nu – NEJ! Jag vill inte ligga hemma hela helgen och vila, jag vill ut och träffa folk!

Var hos frisören idag! Jag är nu jättefräsch! Tycker jag själv i alla fall. Och det är ju alltid nice att känna sig fräsch.

2 Comments

  1. Neej!! Du kan inte gå och bli sjuk sådär. Jag har än så länge lyckats hålla mig på litesnuvig-nivå och kommer till Göteborg i eftermiddag…puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *