Uncategorized

En lustig filur

Igår hade vi besök av Annsofie och hennes lilla Julia. Jag bjöd på min supergoda paj med köttfärs och oliver, och efter det tog vi en promenad.

Julia är nästan två månader äldre än Isac och jättemycket större. Man märker att det händer en hel del på de två månaderna. Julia sken som solen i stort sett hela tiden, bortsett från när hon var hungrig. Hon tittade på mig och bara log, hon tänkte nog att jag var en lustig filur. Isac var ju ganska liten när han föddes, 2890 gram. Nu väger han 4260 gram ungefär, och fyller snart två månader. Det finns bebisar som vägde mer när de föddes än vad Isac gör nu! Lite roligt.

I onsdags var vi på kvällsutflykt till Alingsås. Vi ville se Lights in Alingsås. Det var fint, jag gillade speciellt en av ljussättningarna där konstnären hade riktat ljuset upp emot några stora träd med mycket löv. Riktigt fint. Efter vår lilla runda gick vi in på ett kvällsöppet konditori och fikade. I kön började ett par äldre damer prata med mig och berömma Isac. En bebis i en barnvagn är en icebreaker vill jag lova. Här blandar jag språken då jag inte kan komma på den perfekta översättningen på detta engelska ord. Idag blir det nog ännu en utflykt till Alingsås när Mikael kommer hem efter lunch. Jag gillar utflykter.

5 Comments

  1. Tack för kommentarerna du lämnat på min sida det sista. Skönt att veta att man inte är ensam om sina funderingar och behov av kontroll.

    Vad mysigt med Lights in Alingsås. Har varit på det två ggr och tyvärr blir det nog ingen utflykt dit i år med mina sammandragningar. Skulle haft en sån där shoppingscoter som många överviktiga har i USA. Då kunde jag fräst runt på den i affärer och på utflykter 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *