Uncategorized

En lördag utöver det vanliga

Fullt ös idag, från början till slut. Först barnprylmarknad i gymnasiet, jag mötte upp min vän Liselotte vid halv nio, och det var en lång kö vi ställde oss i. Väl inne köpte jag lite kläder till barnen, bland annat ett par jeans till Isac med bamse på (hans favoritbyxor) och även ett par överdragsbyxor till honom att ha på förskolan.

Denna fyndade jag, fast till mig 😉

Efter en timmes rotande och lite kö för att få betala var det dags att bege sig hemåt igen. Vi väntade ju finbesök. Det var Anna, Annas käresta och Saga, som kom för att träffa oss! Det blev fika i Solkatten och lekplatshäng på stora lekplatsen, innan de begav sig för att checka in på sitt hotell. Och Isac blev jätteglad när han träffade på en kille från förskolan på lekplatsen, och Oliver blev också glad, för även lillebrorsan var med, och han brukar Oliver leka med vet jag. Oliver brukar prata om sina två bästa kompisar på förskolan, så gulligt.

 Far och son fikar.

Nu på kvällen kom Anna o company över på tacos, och barnen lekte hur bra som helst ihop. Det var massa bus och skratt! Och Oliver blev lite förtjust i Annas kärlek, så gulligt! Det var två trötta barn som somnade idag, de hann knappt lägga huvudet på kudden förrän de slocknade 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge