Uncategorized

En lördag i september

Denna lördag började tidigt. Strax före sex imorse slog Isac upp sina små blå. Eftersom jag somnade med Isac runt halv åtta kvällen igår kväll, och endast hade varit uppe en snabb sväng runt halv tio, kände jag mig relativt pigg ändå.

På dagens agenda stod barnmarknad och promenad med Louise&Alvin. Barnmarknaden var inte en av mina bästa. Jag tyckte inte jag hittade mycket alls. Men en overall fick jag med mig hem och det är jag nöjd med. Den ska tjäna som extraoverall på förskolan.

Ett av fynden – en overall från Po.P. I övrigt hittade jag nästintill inget. Bara några tröjor och byxor.

Klockan tre mötte vi upp Louise&Alvin för en promenad. Riktigt härlig höstpromenad där vi pratade om allt och inget. Efter promenaden fick killarna leka lite på Stora lekplatsen. Vi tänkte sedan avsluta med en fika på Aludden, men det var abonnerat så det blev inget med det. 
Isac hittade en stor och rolig vattenpöl att plaska i.
Gunga!

Jag är glad och nöjd över dagen. Härliga lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge