Uncategorized

En lördag i fotograferingens tecken

Jag tänkte bjuda på två smakprov, för visst är ni väl nyfikna på att se två bilder jag har tagit idag?! Jag är jättenöjd med många foton, det blev över 300 foton totalt.


Måste för övrigt skriva att jag haft en jättehärlig dag med många skratt.

Jag och Angelica fikade på restaurang Aludden förut efter vår fotosession, och det var jättemysigt. Vi fick kämpa med blåsten medan vi fotade också, något som jag märkte själv sedan när Jessica skulle fota mig. Jädrans hår! Jag och Jessica testade alla möjliga vinklar och vrår när vi fotade, vilket framkallade en hel del skratt. Ska bli kul sedan när vi ska fota i höstmiljö!

4 Comments

  1. Fasen vad snabb du är att lägga upp. Det är faktiskt väldigt roligt att testa olika vinklar och vrår! Tack för fotosessionen 😉 Vi tar en längre in i höst då. gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *