Uncategorized

En liten goding

Idag har jag återigen varit hos Barnmorskan. Det blir allt några besök i veckan. Högt blodtryck, 140/100, men ingen äggvita i urinen. Gott. Hade jag haft det hade jag varit på Östra i denna stund för en till kontroll. Nu kan jag istället sitta här och smutta på lite kaffe. Barnmorskan passade på att lyssna på hjärtljuden också, stabila 140/minut. Det är min grabb det.

När jag satt i väntrummet fick jag mig en gudomlig syn. En mamma med en liten bebis, uppskattningsvis en 3 månader gammal liten kille. Så söt. Tänk att jag ska få en sådan liten goding. Han kräktes lite och till och med det var gulligt.

4 Comments

 1. Hej Liselott!
  Jag går oxå hos Bm i Lerum,
  (visst är dom toppen)
  Har Bf i december…Jag är lite nyfiken på hur föräldrar-utbildningen var på mvc? Hur många gånger var den?

  Hoppas ditt tryck håller sig stabilt!!
  Mvh Maria

 2. Ja, man toklängtar och snart har vi våra egna hos oss… Jag grät varje gång en bebis föddes på “Livet på BB” i onsdags *haha* Moderskänslor på ingång kanske?? =)) Vi var också hos barnmorskan idag… Hjärtljud på 152… undrar vad vårat blir för nåt… är så nyfiken så jag tror jag går ihjäl snart *sssss*
  Håller tummarna för trycket!!!
  KRAMAR

 3. Lisa: Tack, det känns gott.

  Maria: Ja, visst är dem toppen! Det är inbokat fyra tillfällen om inte jag minns fel. Kursen har inte börjat än.

  Fia: Ja, med tanke på att hjärtljuden inte per automatik berättar något om könet så är det jättespännande! Moderskänslor – absolut, och säkert också en massa hormoner! Man kan ju lipa för allt och inget 😉
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge