Uncategorized

En himla massa höstfoton från skogen

Vi passade på att gå ut i skogen

Vaknade till klart väder imorse, och kände för att gå ut i skogen och fotografera. Nästan hela veckan har det varit riktigt trist väder, massa regn och grått molntäcke. Blev med tanke på detta så himla lycklig över vädret denna morgon. Barnen meddelade på direkten att de ville hänga med. Det blev en fyrtio minuter lång tur, vilket är himla fint med tanke på att vi kör stegtävling på jobbet just nu. Alla i min ledningsgrupp bildar ett lag, och eftersom vi är många tävlingsmänniskor i gruppen går det bra för oss 😉

 

Vi testade en ny väg

Vi bor alldeles precis intill en skog, och det var denna vi gick in i i förmiddags. Vi bestämde oss för att testa en ny väg. Jag ville först vända, men barnen uppmuntrade mig att gå längre. De var så fina och måna om att jag inte skulle ramla och slå mig i den hala leran också. Denna gång lät jag barnen styra över besluten, och det var helt rätt! Det var en spännande stig vi hamnade på, som ledde oss ner och runt och ut på en större stig. Vips hade vi hamnat på en grusväg, som tog oss ner på en större bilväg i närheten. Vi såg ett litet rådjur, och många giftiga svampar. Spännande förmiddag i skogen! Jag gillar verkligen att vara aktiv på min fritid. Perfekt för rastlösa jag att gå i skogen. Bra för själen.

Bjuder på en himla massa höstfoton från vår tur i skogen. Njut 🙂

 

3 Comments

  1. Ah kul på måndag drar vår tävling igång på jobbet. Skall bli kul!!
    Svar: Hihihi, ja det blir en kombinerad variant med event. Så detta kan bli kul! Jaaa lite till får du hålla dig vill ha alla pusselbitarna på plats nu innan jag går ut med inbjudan 😉

  2. Synd bara att tålamod inte är min starkaste sida 😉 Haha, nädå, har allt fått lära mig att vissa saker får ta lite tid! Men om du har planer på att involvera mig får du gärna hinta om ett datum iaf. Kram!

  3. Solen skiner här och vi skall nog ta oss en sväng på en promenad!
    Svar: Ja, tycker att Kevin Murphy tynger ned mitt hår. Kanske har använt fel variant? MAC har jag aldrig testat, får passa på nu i Taxfreen o hitta nån grym!
    Hihi jag har inte heller tålamod egentligen men måste få allt klart bara 😉 Japp det har jag datumet blir 4/11 hoppas jag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *