Isac Oliver

En helt vanlig måndag…

… tar vi det ganska lugnt. Vi har ännu inte gått ut, då vädret är minst sagt ostadigt. Men vi roar oss än så länge bra ändå. Jag och Isac har exempelvis än en gång bakat de goda och nyttiga kokosbollarna. Isac tjatar hål i huvudet på mig om att vi ska baka dessa varje dag, så idag gick jag honom till mötes!

Jag fick också hem en rejäl bunt med kort jag framkallat. Dessa ska in i albumet, som snart är fullt förresten. Det täcker tiden från Isacs födelse och fram till förra veckan. Isac har även hunnit med ett par trevliga för tiden typiska utbrott. Tålamod är en dygd. Citat från Isac: “Nu får du sluta, mamma!” Vad jag hade gjort? Jag vet fortfarande inte!

Gofika!

Här är de nya handtagen på plats. Snyggt tycker vi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge