Uncategorized

En ganska bra dag

Igår var en ganska bra dag. Avslappnande helt enkelt. Dagen började med en halvtimmes rask promenad. Sedan var det givetvis jobb som gällde. Skrev förord till rapporten och ändrade lite i texten. Resten av dagen ägnade jag åt att surfa runt på de olika sidorna och skriva ner förslag på eventuella ändringar. Ganska soft!

17:10 var det dags att ta 58:an in till stan för att möta Johan. Regnet hängde i luften, så vi började med en tripp till Åhléns. Jag var i behov av sminkborttagningscreme. Tog ett djupt andetag då vi gick igenom sminkavdelningen. Me love! Vill ha allt, speciellt all Mac´s kosmetika.

Sen valde vi att lämna Nordstan för att styra kosan mot Levi´s store. många fina jeans finns det där! Speciellt ett par fångade mitt öga, en lite mer baggy variant. Efter det köpte vi båda lite nya underkläder, för att sedan bege oss mot ett café. Ett ganska trevligt sådant, för man fick en karamell med sitt the och kaffe. En snygg gest tycker jag.

När vi fikat färdigt insåg jag att det var alldeles för många timmar sen jag åt. Dags för mat. Handlade på Ica Focus. Johan hade cykel med sig så han cyklade hem för att börja med maten. 52:an hade precis gått, så det var 26 minuter kvar till nästa tur. ”Nä!” tänkte jag, och började vandra upp för Eklandagatan. När jag kom till Bergsprängaregatan tittade jag återigen på klockan och insåg att det fortfarande var många minuter till nästa tur. Så jag fortsatte gå, Och var ”hemma” långt innan bussen hade nått Mossen. Ibland lönar det sig att gå! Motion och tidseffektivisering!

Idag ska jag äntligen till frisören. Åh vad underbart det ska bli. Sen är det snart helg. Någon som vill hitta på nåt roligt? Jag är sugen!

2 Comments

  1. Yohoo! ursäkta att jag uppfattats som lite rörig den här veckan. Saker har stått på schemat samtidigt som jag inte känner mig riktigt kry. Jag behöver nog sova lite skulle jag tro.
    Imorgon är jag bjuden hem till Tess på kvällen. Hon har fyllt år å så och det är är på tiden att fira henne. Därför kan jag inte dricka vin med dig imorgon kväll. Hoppas du har en go famn att sjunka in i istället. eller varför inte gå ut och parta med roliga människor… Pussar och kramar iaf!

  2. Det gör ju inget. Hade vi pratat om att dricka vin igår? Fredagen skulle vi kanske promenera, men…. Klart att du skulle fira Tess! Jag var ju ändå så bakis… så var minimalt sugen på alkohol!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *