Uncategorized

En fredag med vab

Här blev det vab idag.  Oliver har varit snorig och förkyld länge nu, men idag toppades det med ögoninflammation. Hans ögon rinner och geggar, och han tycker att det är jobbigt emellanåt. Ledsen kille som gnuggar sig i ena ögat.

Igår var jag på julfest på jobbet. Över 1200 personer anmälda. Otroligt god mat, och gott att dricka. Jag valde att åka hem rätt tidigt, då jag kände mig helt slutkörd, och osocial. Det sistnämna är verkligen inte likt mig. Gillar inte alls att känna så. Antar att allt slit på sistone börjar ta ut sin rätt, plus att jag känt mig väldigt allergisk det senaste. Det är inte helt optimalt att bo med hund när man är allergisk, och mina allergitabletter har tappat sin effekt.

Hur som helst. Nu är det inte långt kvar tills att vi får nycklarna till vårt nya hem!

 

IMG_2982.JPGJag och Ollie i somras. Ni ser nog var vi är. Tråkigt nog hinner vi nog inte med ett besök där innan jul…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge