Bloggevent

En fredag i bloggarnas värld!

Idag var jag och barnen som sagt iväg på bloggfrukost, och jag måste börja med att skriva att detta event gav mig en enormt massa positiv energi. Jag älskar att vara iväg på sådana happenings. Jag tror aldrig jag varit med om en så samarbetsvillig äldsta son förut heller, allt gick som på en dans, så peppad var han inför att åka iväg på morgonen. Detsamma gäller mina barn, att de gillar att hitta på saker, båda barnen var på ett strålande humör hela eftermiddagen. Isac pratade om att han ville åka tillbaka till Alfonshuset snart igen, bra betyg på detta hus från hans sida. Och även från min sida – allt var så fint och genomtänkt. Massvis med roliga attribut ur Alfonsböckerna, och mycket rolig lek för barnen.

Mumsigt med färsk frukt. 

Bloggfrukosten började hur som helst med att vi fick ta för oss av lyxig frukost. Sedan fick vi en kort presentation av några från Jollyroom samt Alfons Åbergs kulturhus VD. Barnen hann leka en stund, och sen pratade Jollyroom om vårens nyheter.

Ingen bloggare utan kamera eller mobilkamera i högsta hugg!

Jollyroom lottade även ut priser, Jessica hade en så jädrans röta och vann en barnvagn! Vi som inte hade turen med oss i vinstregnet fick oss en finfin goodiebag.

Många trevliga bloggare på plats.

När eventet var slut fick man stanna kvar och leka om man ville, och det gjorde vi. Hann även med att utfodra barnen innan vi begav oss hemåt, en tallrik pannkakor och en festis blev det för Isacs del.

Oliver har blivit väldigt tykänslig, och ville vara nära sin mamma mestadels. Men mot slutet vågade han upptäcka lite på egen hand!

Strax efter tolv var vi hemma i Lerum igen, glada och trötta. Oliver somnade på vägen hem, och fortsatte sova en bra stund hemma.

Trevlig goodiebag! Det var saker från Rätt start, Färg&Form, Chico, Ellas Kitchen med mera. Min favoritsak är nog balaklavan som det står sötnos på. Blir perfekt när Oliver ska börja använda sin skaljacka!

Tack Jollyroom och Alfons Åbergs kulturhus för ett bra event! Både jag och barnen uppskattade denna förmiddag.

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *