Uncategorized

En förmiddag inne i Alingsås

Vi åkte in till Alingsås

Ledig fredag för mig och Oliver idag. Isac lät jag också ta ledigt idag. Får passa på nu innan han börjar första klass. Då blir det ju skolplikt. Vi bestämde oss för att åka in till Alingsås för att göra ett par ärenden. Vi åkte så vi var där strax före tio, helt perfekt. Lite folk i affärerna, och två pigga barn. Det blev en tur in på Flying Tiger, Cassels, Kappahl och Lekia. Inne på Cassels gjorde jag världens fynd faktiskt, både rea och till ordinarie pris. Fyra plagg för strax under 800, det är inte jag missnöjd över! Det blev bland annat en ljusblå spetsklänning och en tunnare rosa jacka, i bomberjacka-style.

Vi avslutade med att gå till biblioteket samt att äta glass! Isac tappade sin glass, och blev såklart jätteledsen. Men jag lugnade honom med att jag skulle köpa en ny. Det behövdes dock inte, bästa Triumfglass i Alingsås gav oss en ny. 

När vi åkte hemåt igen var det närmare 25 grader. Lunchen intogs ute på altanen, och sen har vi nästan bara varit ute hela eftermiddagen. Så gott! Barnen har haft vattenkrig, och fått varsin festis för att svalka sig. Ljuva fredag!

 

2 Comments

  1. Men åh vilken service & vad skönt att vara ledig när det var sådant härligt väder med!
    Svar: Nej, nej inte Audi;) Behöver en mindre bil. Patrik har ju nyss fått sin V90 så jag skall egentligen ha min endast t jobbet & t dagis. Idag skall jag iväg och provköra mini så får se vad jag kommer fram till 😉

  2. Svar: Ja det är ju en av de bättre bilar som finns, men tycker sätena är stenhårda och att alla Audis ser likadana ut, hehe. V40 kikade jag på men Patrik har en V90 känns, ja jag vet inte,haha. Körde MiniCoppern idag, gillade den inte direkt. Märklig design invändigt med konstiga bågar runt knapparna, framrutan var as liten! Så på måndag skall han på Mercedes ringa mig, så får vi se vad han är villig att göra på priset! Såg att Toyota Yaris har en hybrid, måste spana in den också, hehe. Men skulle ha väntat med att köra mercan för det finns nog inget som slår den, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge